КАРП ЗАПЕЧЁННЫЙ С МАЙОНЕЗОМ
- 700 г карпа,
- 1-2 луковицы,
- 0,5 стакана майонеза,
- соль,
- перец.
Приготовленную рыбу нарезать кусочками, посолить, поперчить, выложить на сковороду, между кусочками рыбы положить нарезанный кружками лук. Рыбу и лук густо обмазать майонезом и запекать в горячей духовке 20-30 минут.
Запечь с майонезом можно и другую рыбу.
Подать «карп запечённый с майонезом» на стол.
КАРП ЗАПЕЧАНЫ З МАЯНЭЗАМ
- 700 г карпа,
- 1-2 цыбуліны,
- 0,5 шклянкі маянэзу,
- соль,
- перац.
Падрыхтаваную рыбу нарэзаць кавалкамі, пасаліць, паперчыць, выкласці на патэльню, паміж кавалкамі рыбы пакласці цыбулю, нарэзаную кружкамі. Рыбу і цыбулю густа абмазаць маянэзам і запякаць у гарачай духоўцы 20-30 хвілін.
Запячы з маянэзам можна і іншую рыбу.
Падаць «карп запечаны з маянэзам» на стол.