СВИНИНА СТРУГАННАЯ
- 500 г свинины,
- 2 ст. ложки топленого сала,
- 2 луковицы,
- 0,75 стакана сметаны,
- 2 ст. ложки томатного пюре,
- 1 ст. ложка муки,
- соль,
- перец.
Свинину нарезать брусочками длиной 3-4 см, посыпать солью, перцем и обжарить на хорошо разогретой сковороде. Добавить поджаренный лук, сметану, смешанную с томатным пюре, и пассерованную муку, разведенную бульоном или водой. Довести до кипения.
Подать «свинину струганную» с вареным картофелем.
СВІНІНА СТРУГАНАЯ
- 500 г свініны,
- 2 ст. лыжкі топленага сала,
- 2 цыбуліны,
- 0,75 шклянкі смятаны,
- 2 ст. лыжкі тамату-пюрэ,
- 1 ст. лыжка мукі,
- соль,
- перац.
Свініну нарэзаць брусочкамі даўжынёй 3-4 см, пасыпаць соллю, перцам і абсмажыць на добра разагрэтай патэльні. Дадаць падсмажаную цыбулю, смятану, змешаную з таматам-пюрэ, і пасераваную муку, разведзеную булёнам або вадой. Давесці да кіпення.
Падаць с варанай бульбай.