СУП ИЗ МОЛОДОГО КАРТОФЕЛЯ
- 500 г картофеля,
- 2 луковицы,
- 100 г сала,
- 1 морковь,
- соль,
- зелень.
Картофель и морковь очистить, помыть, нарезать кубиками, сварить в подсоленной воде. Поджарить на сале нашинкованный лук, положить в суп, поварить еще 3-5 минут.
Готовый «суп из молодого картофеля» посыпать мелко нарезанной зеленью укропа.
СУП З МАЛАДОЙ БУЛЬБЫ
- 500 г бульбы,
- 2 цыбуліны,
- 100 г сала,
- 1 морква,
- соль,
- зелень.
Бульбу і моркву аскрэбці, памыць, нарэзаць кубікамі, зварыць у падсоленай вадзе. Падсмажыць на сале нашаткаваную цыбулю, пакласці ў суп, паварыць яшчэ 3-5 хвілін.
Гатовы «суп з маладой бульбы» пасыпаць дробна нарэзанай зеленню кропу.