КОТЛЕТЫ С ЧЕСНОКОМ
- 300 г говядины,
- 100 г свинины,
- 70 г белого хлеба,
- 2 ст. ложки жира,
- 3 ст. ложки панировочных сухарей,
- 4 зубика чеснока,
- соль.
Приготовленное мясо вместе с замоченным в воде или молоке и отжатым чёрствым белым хлебом пропустить через мясорубку, добавить мелко порубленный чеснок, соль, старательно перемешать.
Сделать котлеты, обвалять их в сухарях и поджарить на разогретом жире.
Подать «котлеты с чесноком» на стол.
КАТЛЕТЫ З ЧАСНАКОМ
- 300 г ялавічыны,
- 100 г свініны,
- 70 г белага хлеба,
- 2 ст. лыжкі тлушчу,
- 3 ст. лыжкі паніровачных сухароў,
- 4 зубкі часнаку,
- соль.
Падрыхтаванае мяса разам з замочаным у вадзе або малацэ і адціснутым чэрствым белым хлебам прапусціць праз мясарубку, дадаць дробна пасечаны часнок, соль, старанна перамяшаць.
Сфармаваць катлеты, укачаць іх у сухары і падсмажыць на разагрэтым тлушчы.
Падаць «катлеты з часнаком» на стол.