МЯСО ПО-ОСЕННЕМУ
- 500 г говядины (мякоть),
- 2 ст. ложки внутреннего свиного сала,
- 2-3 яблока,
- 1 луковица,
- 1 морковь,
- соль,
- перец.
Приготовленное мясо нарезать небольшими кусочками, сложить в жаровню, перекладывая дольками яблок, поджаренными луком и морковью. Добавить соль, перец, влить бульон или воду и тушить до готовности.
Подать «мясо по-осеннему» к столу.
МЯСА ПА-АСЕННЯМУ
- 500 г ялавічыны (мякаць),
- 2 ст. лыжкі здору,
- 2-3 яблыкі,
- 1 цыбуліна,
- 1 морква,
- соль,
- перац.
Падрыхтаванае мяса нарэзаць невялікімі кавалкамі, скласці ў жароўню, перакладаючы скрылькамі яблыкаў, падсмажанымі цыбуляй і морквай. Дадаць соль, перац, уліць булён або ваду і тушыць да гатоўнасці.