Белорусы Москвы
Белорусы Москвы
Для кого этот сайт?
Для нас, белорусов, находящихся в Москве.
Бифштекс по-белорусски
Главная > Белорусская Кухня > Бифштекс по-белорусски

БИФШТЕКС ПО-БЕЛОРУССКИ

  • 400 г говядины (вырезка),
  • 1 ст. ложка внутреннего свиного сала,
  • 4 зубика чеснока,
  • соль,
  • перец.

Мясо разрезать поперек волокон на четыре части, каждую слегка отбить, придать круглую форму, посолить, поперчить, посыпать измельченным чесноком. Жарить бифштексы на сильно разогретой сковороде. Бифштексы считаются готовыми, если при нажатии из мяса не выделяется красный сок.

Подать к столу «бифштекс по-белорусски» с жареным картофелем и маринованными грибами.

 

БІФШТЭКС ПА-БЕЛАРУСКУ

  • 400 г ялавічыны (выразка),
  • 1 ст. лыжка здору,
  • 4 зубкі часнаку,
  • соль,
  • перац.

Мяса разрэзаць упоперак валокнаў на чатыры частіц, кожную злёгку адбіць, надаць круглую форму, пасаліць, паперчыць, пасыпаць змельчаным часнаком. Смажыць біфштэксы на моцна разагрэтай патэльні. Яны гатовы, калі пры націсканні з мяса не выдзяляецца чырвоны сок.

Падаць «бiфштэкс па-беларуску» са смажанай бульбай і марынаванымі грыбамі.

Rambler's Top100